Quantcast

Detenen un conductor quan circulava a 245 km / ha la R-4

La Guàrdia Civil ha detingut in situ el conductor d'un superesportiu que conduïa a 245 km / h en un tram de la Radial 4, que uneix la M50 de la Comunitat de Madrid amb Ocaña (Toledo), i en la qual el límit de velocitat és de 120 km / h.

Un helicòpter Pegasus de la DGT gravava aquesta infracció greu, dilluns passat, en el que suposa la seva major registre per excés de velocitat fins al moment .

al conductor se li imputa un delicte contra la seguretat viària, que pot comportar una pena de presó d'entre 3 i 6 mesos, i obliga a testificar davant un jutge; a més, se li ha imposat una multa de 600 euros.

Cal assenyalar que el vehicle "caçat" és un Porsche 911 GT3 RS que lluïa una placa americana amb el text "Suport a les forces de l'ordre ". Es tracta d'un cotxe que és capaç d'aconseguir els 100 quilòmetres per hora en 3,3 segons i pot arribar als 322 km / h.