Quantcast

Mor Hugh Hefener, l'home darrere de Playboy

Hugh Hefner, l'home que va aixecar l'imperi de Playboy, ha mort als 91 anys d'edat a la seva residència de Los Angeles, l'arxifamosa 'mansió Playboy', segons fonts pròximes, per causes naturals.

< p> Hefner, originari de Chicago (Estats Units), va començar a construir el seu empori amb una inversió inicial de 8.000 euros el 1953 i, ràpidament es va convertir en una icona de la indústria eròtica, famós per les seves salvatges festes, sempre envoltat pels seus ' conilletes '. El mateix va reconèixer haver dormit amb més de 1.000 dones al llarg de la seva vida. La seva publicació, Playboy, és història viva dels mitjans de comunicació, una revista que va revolucionar la indústria i la que, el 1949, va vendre 50.0000 exemplars. Endevinen per què? Marylin Monroe apareixia en portada. El 1972 la revista va aconseguir el seu moment més àlgid aconseguint vendre set milions de còpies i el seu èxit es va perllongar durant diverses dècades.

La fortuna del magnat està quantificada al voltant dels 50 milions de dòlars. Una xifra que es va veure seriosament minvada amb la irrupció d'Internet i el porno gratuït.

Kim Basinger, Drew Barrymore, Bo Dereck o Barbara Carrera, són algunes de les dones que van eclipsar la portada de Playboy, vaixell insígnia de Playboy Enterprises. Però no tot en la revista van ser despullats. Hefner va aconseguir dotar a la seva publicació d'un equilibri amb entrevistes en profunditat, temes polítics i reportatges de fons. Un model que a Espanya va intentar seguir la revista Interviú .

El 1985 va patir un atac de cor que el va apartar del negoci, al qual va tornar anys més tard per protagonitzar el reality '< i> The Girls Next Door ', on apareixia al costat de tres dels seus sensacionals noies de portada.

Hefner va estar casat tres vegades, la primera amb Mildred Williams el 1949, una relació que va durar fins 1959. Van tenir dos fills. Tres dècades més tard es va casar amb Kimberly Conrad, la "conilleta de l'any", com asseguren des de el Mundo . Finalment va reincidir amb Crystal Harris el 2012, una jove model que el va deixar plantat a l'altar la primera vegada i que va reconsiderar la seva postura anys més tard ..