Quantcast

Els Rolling Stones demostren davant 50.000 persones a Barcelona que la llegenda segueix viva

La llegenda dels Stones segueix viva i bona prova d'això va estar ahir a la nit a l'Estadi Olímpic de Barcelona, ??on unes 5 0.000 persones van poder gaudir dels grans clàssics de una de les bandes més llegendàries de la història del rock. El concert va començar amb "Sympathy for the Devil" i va finalitzar amb el gran "Satisfaction", passant per altres clàssics com "Start mi up".

En un paisatge vermell, Mick Jagger, als seus 74 anys, va tornar a brillar. I no només per la jaqueta de lluentons que portava. La seva màgia, ritme i les seves incursions amb l'espanyol i el català, va conquistar als milers de fans que van arribar a Barcelona des de diversos punts d'Espanya.

El concert va durar més de dues hores, i es va desenvolupar entre fortes mesures de seguretat.

Moltes gràcies Barcelona! #StonesNoFilter # StonesBarcelona pic.twitter.com/gnacnpyAk9

& mdash; The Rolling Stones (@RollingStones) 27 setembre 2017

Welcome to the show. #StonesNoFilter pic. twitter.com/ey0gtL9Qcc

& mdash; Xavier Martin (@javimarlos) 27 setembre 2017

< p>