Quantcast

Pirineus, 28 de setembre 2017: BAQUERIA PODRÀ CRÉIXER MÉS CAP AL PALLARS

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu ha donat llum verda a l'ampliació de l'estació d'esquí de Baqueira Beret a la zona de la Peülla i Montanyó, al Pallars Sobirà. Ho ha fet en la reunió celebrada aquest dijous a Puigcerdà, on s'ha desencallat un expedient que portava molt de temps tramitant-se. De fet, un dels esculls era que part de l'ampliació afecta el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Ara l'únic tràmit que quedarà serà la llicència municipal que ha de concedir l'ajuntament d'Alt Àneu i després ja es podran iniciar les obres. Serra també ha donat a conèixer que ja s'ha començat a treballar en la modificació del Pla Director del Pallars Sobiràamb l'objectiu de reconduir el desenvolupament urbanístic de l'estació d'Espot.

En la reunió d'aquest dijous també s'ha aprovat una modificació del POUM de Puigcerdà per permetre l'habilitació de centres de culte al nucli urbà.

Parlen al vídeo: AGUSTÍ SERRA, DIRECTOR GENERAL URBANISME