Quantcast

Alt Urgell: La Fira de Sant Ermengol durarà un dia més

La Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell durarà un dia més de l'habitual, ja que començarà divendres en comptes de dissabte. Enguany el certamen tindrà lloc del 13 al 15 d'octubre, tal com ha donat a conèixer aquest dijous l'ajuntament de la Seu. L'objectiu d'aquesta ampliació, bàsicament, respon a la demanda dels professionals, de poder disposar d'unes hores més tranquiles per tal de poder fer la seva feina.

La d'enguany, a més, tornarà a ser una edició de rècords, ja que es dona entrada a sis formatgeries més, de manera que s'arribarà a les 4, amb una de Lanzarote com a convidada. A més, es recupera la segona aula de tast, que s'ubicarà en una carpa entre els dos pavellons. Més enllà del producte làctic, la fira mantindrà els seus espais multiproducte.

Pel que fa a l'accés al recinte dels formatges, aquest seguirà sent gratuït i únicament caldrà pagar si es vol fer la tradicional degustació.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA – CARLI FARRÀS, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA