Quantcast

Alt Urgell: Tot a punt per començar la temporada

El Cadí La Seu ja està a punt per començar la temporada 2017-2018. Les alturgellenques debutaran aquest diumenge contra l'IDK Gipuzkoa, i després de prop d'un mes de preparació asseguren que les sensacions són bones.

Des de la direcció, mentrestant, han assenyalat que l'objectiu és fer un bon joc i, si es pot, arribar a la Copa de la Reina i al Play off. Tot plegat, amb un pressupost igual que el de l'any passat, de 300.000 euros. Una xifra, però, que previsblement s'haurà d'incrementar de cara a les properes temporades, motiu pel qual es farà una campanya de captació de socis.

Pel que fa al primer partit, des de l'equip tècnic han destacat que els bascos són uns rivals complicats.

El debut a casa, mentrestant, serà dimecres que ve al vespre contra el Campus Promete de Logroño.

Parlen al vídeo: GEORGINA BAHÍ, CAPITANA CADÍ LA SEU – YURENA DÍAZ, NOVA INCORPORACIÓ CADÍ LA SEU – PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS – BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU