Quantcast

Els Pallars, 28 de setembre 2017: TORNEN ELS CICLES DE CUINA CREATIVA PELS RESTAURADORS

El programa Alt teu gust, Aliments del Pallars posa en marxa la cinquena temporada de seminaris de cuina creativa dirigit als restauradors del Pallars Jussà.

Des del seu inici els tallers s’han anat especialitzant introduint nous productes i creant plats i composicions culinàries més elaborades. Utilitzant com a ingredients principals els productes propis del territori.

En aquest primer seminari, dirigit pel cuiner Mariano Gonzalvo, s’ha introduït la cervesa com a ingredient culinari. Al llarg de la sessió els restauradors han experimentat amb diferents cerveses artesanals de la comarca, per veure com evolucionen amb la cocció, i quin és el seu resultat final.

El taller ha comptat amb la participació de les cerveseries artesanes C-13 i La Masovera.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA – MARIANO GONZALVO, CUINER