Quantcast

Mor una dona d'un tret al cap a Puente de Vallecas

Una dona de 30 anys ha mort aquesta nit a causa d'un tret al cap. El succés va passar cap a les 23:30 hores mentre la víctima passejava pel carrer Maria Alzines, al districte madrileny de Puente de Vallecas. Segons el testimoni d'un testimoni presencial, dos individus es van acostar a la dona al mig del carrer i un d'ells la va disparar al cap. Tot seguit, els dos sospitosos van sortir fugint, segons informen des de pàgines de ABC .

Efectius de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc dels fets i van practicar maniobres de reanimació a la dona fins a l'arribada del Samur-Protecció Civil, que després d'intentar reanimar la dona, només van poder certificar la seva mort .

De moment no s'ha produït detencions. La Policia Nacional continua investigant els fets.

. @SAMUR_PC confirma mort de dona de 30 anys amb ferida per arma de foc al capdavant, en Pont de Vallecas pic.twitter.com/uCtFjvpIo6

& mdash; Emergències Madrid (@EmergenciasMad) 27 setembre 2017

< p>