Quantcast

DA considera imprescindible la reforma de la funció pública per millorar l'administració

El grup parlamentari demòcrata ha expressat aquest dimecres la seva defensa explícita a l’avantprojecte de llei de la funció pública que impulsa el Govern, així com els objectius que sustenten la reforma que dirigeix la ministra Eva Descarrega amb la finalitat d’assolir l’eficàcia, l’eficiència, la qualitat i la sostenibilitat de l’administració i de tots els actors implicats: treballadors i usuaris. Així ho manifesta la formació en un comunicat en què subscriu plenament els eixos d’aquesta reforma que encara s’ha de sotmetre al criteri de la comissió consultiva pertinent i posterior tramitació parlamentària.

Demòcrates per Andorra es mostra convençut que «aquesta fase de treball col·lectiu serà positiva i contribuirà a millorar i a complementar aquells aspectes que avui poden generar dubtes o reticències entre algun dels col·lectius concernits». Així, fan una crida a tots els actors implicats a seguir treballant amb una actitud constructiva i responsable.

Per al grup parlamentari demòcrata, es fa «del tot imprescindible abordar en profunditat aquesta reforma, posant especial èmfasis en la formació, la carrera professional i la mobilitat dels treballadors de l’administració pública», que considera els eixos del procés de transformació que ha engegat el Govern.