Quantcast

Penny Necklace: "Una cosa és el artístic i una altra és l'entreteniment"

És rara. No dic diferent, dic rara. Ella i la seva música. De fet, el reconeix i fa gala d'això. "Pot ser que la meva música no sigui per a tots els públics però, per què no anava a ser això bo?" , diu al parlar del seu últim disc.

La Llum (2017, Llac Taronja Records) ha tingut un procés de creació i llançament alguna cosa estranya. Fins i tot la logística havia de ser enrevessada per Odette. En aquesta ocasió, l'artista ha creat un concepte trencador que relaciona la seva música amb tres grans famílies de colors : Càlids , Freds i neutres .

Aquests són els títols dels tres EPs que el conformen. El concepte gira entorn a la sinestèsia, " un superpoder amb el qual tots naixem però que perdem quan se'ns forma el cervell" segons la pròpia Odette.

< p> la sinestèsia és "la interconnexió entre coses extraordinàries com, per exemple, un color i una olor" i, en aquest cas, relaciona els esmentats colors amb els sentiments provocats per la música a la qual posen títol.

És complex. Segons Penny, " és un projecte en el qual has de submergir-te per descobrir-, però entenc que hi hagi gent que no faci aquest esforç" . Segons nosaltres, és un projecte en el qual val la pena submergir-.

Val la pena perquè va una mica més enllà. És genial trobar-se amb persones que utilitzin la música com a eina per anar més enllà i crear art sense fronteres. És d'agrair que en meitat d'un panorama artístic superflu fins el ridícul algú s'atreveixi a remar contra corrent.

"Hi ha tanta gent que està intentant arribar al cim que el que es diferencia i fa el que li dóna la gana, és el que s'aprecia ", diu amb rotunditat. No culpa a les masses i el seu consum cultural; simplement el diferencia: " Una cosa és el musicalment artístic i una altra és l'entreteniment " .

Aquest dijous presentarà La Llum a la sala El Sol. El concert servirà com a punt de partida per a la seva gira nacional. Sembla mentida, però ha girat amb el disc per Llatinoamèrica abans que per la Península.

Es planteja el seu futur més immediat com un aprenentatge constant: "Espero aprendre molt amb aquesta nova gira. Tota la meva carrera ha estat prova i error i m'ha fet veure el que val la pena ".

Penny Necklace està construït a base d'esforç . A penes ha pogut esgarrapar uns segons al seu treball professional per atendre'ns. Ha de treure temps de qualsevol lloc i això el fa treballar més còmoda perquè diu que "com més temps tinc, més em frustre" .

La passió i dedicació han estat fonamentals en la lluita. Diu no haver dormit per aconseguir compaginar tot. Aquest és un altre dels punts que fonamentals en Penny Necklace. Això és el que el fa recomanable de nou. Tot està fet amb mim, cura i treball .

submergir-vos en la seva música. Ara en la versió d'estudi, demà en directe.

Val la pena.