Quantcast

Ryanair cancel·larà més vols programats de novembre a març

Continuen les cancel·lacions en Ryanair.

La companyia ha anunciat que també suspendrà vols entre els programats entre novembre i març, perquè disposarà de 25 aeronaus menys de la seva flota de 400 avions.

"Volar 25 avions menys resultarà en canvis en un nombre de vols i horaris de novembre a març de 2018", matisa la companyia, tot i que no detalla quins es veuran afectats. Amb aquesta mesura, la companyia irlandesa assegura que busca eliminar riscos de noves cancel·lacions de vols per tenir més pilots de reserva per a realitzar rotacions en els seus 86 bases aèries.

La companyia dirigida per Michael O'Leary es justifica en el fet que tenen menys de 400.000 clients amb reserves en aquests vols i que molts d'aquests trajectes no han estat ni tan sols contractats fins al moment per cap passatger. .

En total, uns 400.000 passatgers patiran aquesta nova onada de cancel·lacions, que se sumaran als 315.000 afectats pels vols que va cancel·lar al setembre pel desquadrament en l'assignació de les vacances a pilots .

El dia 15 de setembre, Ryanair va informar que a causa d'una fallada en l'organització va ser necessari cancel·lar 2100 dels 130000 vols que tenien previst operar al setembre i octubre 2017.

< p> A tots els passatgers afectats se'ls va enviar un correu electrònic informatiu i se'ls va oferir canviar per un altre vol Ryanair o la devolució íntegra de l'import dels seus bitllets. A més, tots els passatgers afectats pels vols cancel·lats del diumenge 10 de setembre al 2 d'octubre de 2017, tenen dret a la compensació prevista a la normativa EU261 i el dret a assistència.

La compensació EU261 no és aplicable als vols cancel·lats des del dimarts 3 d'octubre al dimarts 28 d'octubre de 2017. Per facilitar a tots aquells passatgers afectats a reclamar els seus drets sota la normativa EU261 publiquem a baix la llista de vols amb dret a la compensació EU261 .