Quantcast

Melania Trump, a l'hort amb una camisa valorada en més de mil euros

Michelle Obama, la qual era primera dama per entoces, poc després de instal·lar-se a la casa Blanca en 2009, va decidir promoure l'alimentació saludable i l'esport entre els joves.

Melania Trump, ha decidit mantenir aquesta tradició.

Abans de començar les tasques de sembra, l'esposa del president Donald Trump, ha donat un discurs davant dotze membres del club de nens i nenes de Washington, per parlar-los de la importància d'una dieta saludable .

La primera dama va optar per una vestimenta aparentment informal. Va triar per a l'ocasió una camisa de quadres, de l'última col·lecció de Balmain. La camisa està valorada en 1.380 dòlars (més de 1.100 euros)

Melània Trump va acompanyar els petits a l'hort on van recollir coliflors, cols de cabdell, pastanagues i naps entre altres hortalisses.

També van recol·lectar pèsols, raves i bledes que havien estat plantats anteriorment per Michelle Obana abans d'abandonar la residència el passat mes de gener.

Michelle Obama, abans de marxar de la Casa Blanca va expressar el seu desig que els posteriors inquilins continuessin l'activitat, iniciada per ella mateixa el 2010, amb l'objectiu de promoure vida saludable entre els nens.