Quantcast

Jorge Javier Vázquez torna a "Sálvame" aquest cap de setmana

"Dissabte Deluxe" tornarà a estar pilotat per Jorge Javier Vázquez aquest cap de setmana. Segons ha publicat "Vanitatis" que cita fonts de tota solvència de Mediaset, el presentador no faltarà fora de perill "que li caigui un llamp", de manera que es dóna per tancada la polèmica entorn del repartiment de la publicitat entre tots els conductors de la programa.

En els últims dies, s'havia especulat amb les diferències sorgides entre Jorge Javier i la productora del programa, La Fàbrica de la Tele, per la redistribució del pastís publicitari, i que hauria reduït de forma important, els ingressos del presentador.

Els ingressos en concepte de publicitat, no són una cosa intranscendent. Segons publica Vanitatis, existeixen 3 caixets a les telepromocions de "Sálvame": presentadors, directors i col·laboradors. I amb aquests extres, per Jorge Javier podria suposa run desemborsament d'entre 2.500 i 3.000 euros per promoció; mentre que en els col·laboradors rondaria entre els 1.000 i 1.500 euros; i els directors del programa es portarien 1.700 euros per cadascuna d'elles.

Ara, lluny de les amenaces filtrades sobre que no s'incorporaria després de les vacances de l'estiu, Jorge Javier Vázquez, estarà aquest dijous, al capdavant de la gala "GH Revolution" i dissabte , a "Sálvame".