Quantcast

Així va ser dimarts de la segona jornada a la Lliga de Campions

Sevilla 3-0 Maribor : Victòria contundent del Sevilla gràcies a un hat-trick de Ben Yedder davant el Maribor, rival més feble del grup. Tot i la golejada, el Sevilla sembla que no acaba de convèncer pel que fa al futbol que està mostrant, però tot i això, ja és líder amb quatre punts després de la punxada del Liverpool a Rússia.

< strong> Spartak Moscou 1-1 Liverpool : Punxada del Liverpool a Moscou, que no va saber trencar el mur defensiu de l'Spartak tot i ser superior sobre el terreny i disposar de més ocasions de gol per emportar-se el partit. Coutinho va igualar el gol de falta de Fernando per avançar els russos. L'equip de Klopp és segon en el grup E

Nàpols 3-1 Feyenoord : Triomf del Nàpols a San Paolo davant un fluix Feyenoord que li permet recuperar la segona posició de la taula després de la seva derrota a Ucraïna davant el Xakhtar. Insigne, Mertens i Callejón van ser els golejadors en un partit en què Amrabat va maquillar el resultat en l'últim minut.

Manchester City 2-0 Xakhtar Donetsk : Kevin de Bruyne i Sterling deixen al Manchester City com a líder en solitari del Grup F després que els citizens vencessin als ucraïnesos per dos gols a zero. D'aquesta manera, Guardiola posa terra pel mig amb un dels seus rivals més directes per la primera plaça del grup.

Besiktas 2-0 Leipzig : Ricardo Quaresma i Ryan Babel van donar el triomf al conjunt turc davant d'un irreconeixible Leipzig. Els alemanys van sucumbir davant l'infern turc i això el va patir el seu davanter Timo Werner, que es va retirar als 30 minuts de joc per problemes circulatoris a causa de que no podia suportar el soroll de la inflada

Mònaco 0-3 Porto : ni Lemar, ni Falcao, ni tampoc Joveti?. El Porto va resoldre amb relativa facilitat el partit davant un Mònaco que no va tenir proposta futbolística ni tampoc va disposar ocasions de gol. Un doblet de Aboubakar i un gol de Layún situen als Dracs líders del Grup G.

B. Dortmund 1-3 R. Madrid : El Reial Madrid trenca per fi la mala sort de no guanyar mai al Signal Iduna Park i derrota a un fluix Dortmund en defensa per 1-3. Gareth Bale per tot l'escaire i un doblet de Cristiano Ronaldo van fer estèril el tant de Aubameyang. Els de Zidane són líders al costat del Tottenham, amb el qual es disputaran el liderat del grup H en el doble enfrontament de la tercera i quarta jornada

Apoel Nicòsia 0-3 Tottenham H : Els Spurs van vèncer sense aparent dificultat a l'APOEL, rival més feble del grup H amb hat-trick de Harry Kane. La victòria a Nicòsia i la derrota del Dortmund li deixen a un pas tenir més fàcil el pas a vuitens de final després de l'ensopegada dels alemanys davant el Reial Madrid