Quantcast

Margarita Suarez, la dona de 82 anys que entrarà en 'GH Revolution'

Margarita Suarez, una dona de 82 anys, serà la representant de l'audiència. R ecibió la crida de Jordi per sorteig durant el 'Debat'. Ella tindrà el poder de la salvació durant les nominacions a la gala.

Quines ganes teníem de conèixer a Margarida! & # 128.525; & # 128.525; Diu que té moltes ganes d'entrar a la casa de #GH & # 128.079 ; & # 128.079; & # 128.079; # UH2GH pic.twitter.com/ wKh21f7aEG

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 26 setembre 2017

la Carlota i Jose María van despertar junts al mateix llit, sota l'edredó.

Mentre Jose María es dedicava a fer-li pessigolles a Carlota. La concursant no podia més i li responia "no aguanto els teus pessigolles". La nova parella s'aixecava amb la temperatura més elevada del normal.

D'altra banda, el narcisisme de Nerea no s'acaba. La més pija del concurs es desfogava al confessionari. "Jo crec que em tenen molta enveja, veuen que sóc un rival molt fort. No volen que es quedin els altres, vol que me'n vagi, ho tinc clar". Així deia Nerea el que pensava dels seus companys. Nerea ho té clar, com ella no hi ha cap.

Nerea està convençuda: Els meus companys em tenen enveja Què opines? #GHDivinity a & # 128.259; No és enveja < br> & # 10084; & # 65039; El mateix que ella pic.twitter.com/W6ikq6UVrx

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 26 setembre 2017