Quantcast

El vergonyós exemple de 'GH Revolution': una concursant no sap el que és una baieta.

Nerea, la divina de la casa de 'GH Revolution' després de l'hora del menjar es queda en xoc quan una altra de les concursants, Pilar, la demana que agafi la baieta per netejar la taula de la cuina.

La pija, no sap reaccionar d'una altra manera de preguntar "que és una baieta?". Com era d'esperar els seus companys primerament se sorprèn de la pregunta i es posen a riure.

Però no queda sol en la pregunta, Nerea ha agafat la baieta després que Yangyang li digui el que és una baieta i ha començat a netejar la taula com si es tractés d'una escombra tirant tot a terra. Posteriorment, després de veure això Yangyang ha hagut d'ajudar a Nerea a passar l'aspirador perquè no sabia ni com es movia, a força d'empentes bruscos Nerea cridava "això no arrossega". La pobra Yangyang com li ha tocat estar unida a ella per una corda, li ha tocat explicar-li com es passa l'aspirador, i que les molles no es tiren a terra, es troben a un plat quan es recull la taula. "Jo net sempre a casa meva, jo no sóc princesa" li deia Yangyang a Nerea.