Quantcast

Sant Miquel presenta una nova edició de Music Explorers On Tour

Sant Miquel ha anunciat una nova edició d ' Music Explorers On Tour , gira que passarà per més de vint ciutats espanyoles en el que queda d'any. La plataforma, que reuneix tot tipus de gèneres i recintes, comptarà amb concerts únics i interessants col·laboracions en sales com el Kafé Antzokia de Bilbao o l'Espai Vies de Lleó.

El cicle va ser presentat ahir a la madrilenya sala el Sol amb un xou que va comptar amb Vanessa Zamora, Viva Suècia i Nens Mutantes com a protagonistes. Aquesta va ser la única data confirmada a la capital per a aquesta edició, la qual donarà veu "a aquells exploradors que innovin en el món de la música" , com van afirmar fonts de la companyia en la presentació.

Rayden, Lleó Benavente o Shinova són alguns dels noms destacats del cartell, que també cedeix espai a emergents com Isma Romero , New Day -nou projecte d'Amparo Plans, ex Dover – o l'Imperi del Gos , que amb el seu últim EP – Múscul, pell i ossos (2017 , Universal) – s'han confirmat com una de les grans promeses de l'escena alternativa nacional.

VIVA SUÈCIA I NENS MUTANTES, EXTREM INTIMISME

Si alguna cosa caracteritza a aquest tipus de cicles és la proximitat amb el públic i la profunditat del xou. Nens Mutantes i Viva Suècia van demostrar ahir per què. Amb formació i repertori modificat respectivament, tots dos grups van aconseguir crear una connexió especial amb una sala que havia penjat el cartell de sold out .

La raresa del format va derivar en intimisme i aquest, en emoció. El xou exposat pels tres grups va demostrar que el format acústic, més que simplicitat, significa cruesa .

És d'agrair que un artista prepari a consciència cada un seus concerts, dotant-los de cert caràcter especial . És aquí, en les petites sales i no en els grans festivals, on es viu i se sent la música. Així ho va dir Juan Alberto, cantant de Nens Mutantes.

En poques paraules, la performance d'ahir no va ser més que una invitació per assistir a un show propi a sala de cadascun dels grups.