Quantcast

MASTERCHEF Celebrity: L'expulsió del segon concursant i el cabreig de tots contra Bibiana

En un obrir i tancar d'ulls, els cuiners més famosos de la televisió ja estan en la seva segona setmana entre fogons.

en aquesta segona edició, Bibiana Fernández s'ha convertit, per mèrits propis en la protagonista indiscutible del programa. La seva falta d'interès a l'hora d'enfrontar-se a la prova d'exteriors va despertar la ira dels seus companys.

Durant la primera prova a la qual es van enfrontar els futurs cuiners, van rebre la inesperada visita de Jefferson, concursant de la quarta edició de 'MASTERCHEF Junior'. Els famosos van haver de cuinar amb la seva parella en el concurs, explicant els plats a elaborar, a través de dibuixos. Prova habitual de l'edició Junior del talent show. Bibiana Fernández i Silvia Abril van resultar guanyadores després elaborar un plat amb espinacs, formatge i pinyons.

El segon repte de la nit es va afrontar al madrileny Turó de l'Oncle Pío. Bibiana i Silvia lideraven, per primera vegada, els dos equips que s'enfrontaven per aconseguir lliurar-se de la prova d'eliminació. L'equip de Silvia Abril estava format per Saúl Craviotto, Edu Soto, José Corbacho, Juan Betancourt i Patricia Montero, mentre que en el de Fernández van militar Marina San José, Pepón Nieto, Carlos Baute i Anabel Alonso.

Els dos grups havien de cuinar un menú format per cuit madrileny, mandonguilles a la madrilenya i rosquilles ximples i llistes.

'Bibi' va mostrar una desgana que va molestar, de manera, al jurat i als seus propis companys, i va protagonitzar un enfrontament amb Marina, Anabel i Pepón Nieto

"Bibiana no has estat al alçada. Pepón, si no és per tu, els plats del teu equip no surten", ha postil·lat Jordi Creu.

"Durant la prova d'exteriors teu treball ha deixat molt a desitjar. Semblava que estaves més interessada en menjar que a treure els plats endavant", li va recriminar Eva González un cop a plató.

l'equip de Silvia es va fer amb la victòria. No obstant això, el jurat va decidir que Edu i Juan (els encarregats de les postres) fossin directes a la prova d'eliminació per la seva malaptesa en la realització del plat. Malgrat tot, l'organització va oferir la possibilitat de salvar a un dels seus companys. Abans de la prova d'eliminació, l'organització va oferir als concursants la possibilitat de salvar a un dels seus companys. Tots van triar a Pepón Nieto.

El repte va consistir a reconèixer el nombre màxim d'ingredients d'una sopa que es donava a provar els 'cuinetes'. Edu Soto va sortir vencedor. Bibiana va tornar a acaparar les ires del jurat durant el repte: "El que parles … Bibiana, és que no calles", li deien.

Una altra protagonista destacada va ser Anabel Alonso que es va posar a plorar, tot i no estar pelant cebes. L'actriu va patir la ira de Jordi Cruz en presentar el seu plat.
Per la seva banda, Silvia Abril, en veure la seva amiga plorant com un nadó, es va contagiar de la seva pena i també va acabar amb llàgrimes als ulls: "Som humoristes però també tenim el nostre coret ", ha fet broma.

Finalment, Samantha, Jordi i Pepe, conductors del reality, van decidir que el concursant que no havia estat a l'altura de la prova era Carlos Baute, que es convertia en el segon expulsat del programa.

"És una pena que no hagi estat a l'altura de la resta dels meus companys. M'agrada el programa però, per cuinar aquí, cal tenir molt nivell", va dir en el seu comiat ".

Pel que fa al seguiment de l'audiència, en el seu segon programa de la temporada, MASTERCHEF Celebrity va liderar la nit de dimarts després de créixer 5,5 punts d'audiència i congregar gairebé tres milions d'espectadors davant del televisor. el programa es va disparar fins a arribar al 24, 4% de share i es va imposar sense pro mes a la competència.