Quantcast

Twitter treu la limitació de 140 caràcters i l'amplia a 280

Bones notícies per als usuaris de Twitter.

La xarxa social acaba d'anunciar que ha posat en marxa un programa pilot per ampliar el nombre de caràcters, de manera que els usuaris puguin escriure missatges més llargs. L'objectiu és passar dels 140 caràcters actuals als 280.

L'origen d'aquest projecte, segons expliquen des de la companyia, és adaptar-se a les necessitats dels països occidentals, atès que no es necessiten els mateixos caràcters per escriure un missatge en espanyol o anglès que en xinès, japonès o coreà. De fet, solament un 0,4% de tuits en japonès arriben als 140 caràcters.

El canvi en el nombre de caràcters s'aplicarà només en alguns perfils, encara que no especifiquen quins:

"Volem que totes les persones arreu del món puguin expressar-se de manera senzilla a Twitter, així que estem fent una cosa nova: anem a provar un límit de caràcters major, 280 caràcters, per a aquells idiomes que es vegin afectats per la necessitat de comprimir idees (que són la majoria, a excepció del japonès, el xinès i el coreà). tot i que ara mateix només estarà disponible per a un grup reduït de persones, volem ser transparents i explicar-vos per què estem tan il·lusionats amb aquesta prova ".

El pla és recopilar dades i, si veuen que funciona, ho faran extensiu a tots