Quantcast

Alt Urgell, 27 de setembre 2017: BATALLA ES NEGA A DECLARAR DAVANT LA FISCALIA

L'alcalde de la Seu d'Urgell i diputat de Junts pel Sí, Albert Batalla, ha comparegut aquest dimecres al matí davant la Fiscalia Superior, a Barcelona, per la seva implicació en el referèndum de l'1 d'octubre. Igual que han fet la majoria d'alcaldes, Batalla també s'ha acollit al seu dret de no declarar. A la sortida, ha atès als nombrosos mitjans de comunicació que l'esperaven i ha tornat a defensar que aquest diumenge s'ha de poder votar a tot Catalunya.

Batalla ha estat acompanyat per nombroses persones, moltes d'elles vingudes des de l'Alt Urgell. De fet, des de la comarca s'ha habilitat un autobús per tal de baixar a donar suport a l'alcalde. Batalla ha comptat també amb el suport de diversos polítics catalans.

Batalla és el segon alcalde de l'Alt Urgell en declara davant de la Fiscalia després que fa uns dies el d'Oliana, Miquel Sala, fos el primer de tot Catalunya en fer-ho.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL – ANNA SIMÓ, SECRETÀRIA PRIMERA PARLAMENT – GERMÀ BEL, DIPUTAT AL PARLAMENT