Quantcast

Beris anuncia nou concert a Madrid el proper 29 de novembre

Beris anuncia que actuarà el proper 29 de novembre a la sala El Sol . Després de presentar Tan sols un crit el passat mes de maig a Galileu Galilei, Beris tornarà a la capital acompanyat per tota la seva banda, formada per artistes com Martí Perarnau IV -Molt , Iván Ferreiro- o Sergio Valdehita -Sidecars, Xoel López -.

Tan sols un crit és l'àlbum debut de l'artista madrileny en solitari després de deu anys formant part de 84 . P roducido pel mateix Martí Perarnau i Ramiro Nieto, és un autoretrat íntim i proper que troba l'equilibri entre la cruesa i l'adorn.

Completament autoeditat , aquest primer treball va ser recolzat per més de dos-cents mecenes que van duplicar l'objectiu que s'intentava aconseguir amb el crowdfunding. Tan sols un crit està disponible en plataformes digitals i també en dos formats físics: CD o CD + llibre. Aquest llibre va ser imprès a la Fundació A l'una -anteriorment Fundació Carmen Pardo-Valcarce -, els qui treballen per la participació en la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

les entrades per al concert a el Sol estan disponibles a Wegow . L'artista també actuarà a les pròximes setmanes a Saragossa al costat de Rural Zombies. La data per a aquest segon concert, que tindrà lloc a La Llauna de Bombetes, no està confirmada.