Quantcast

La policia investiga si els forners transporten urnes per a l'1-O

Segons publica El Mundo, els secessionistes s'haurien servit de vehicles de panificadores i fins i tot d'empreses d'aliments congelats, per repartir les urnes entre els diferents municipis catalans.

L'estratègia d'ocultació hauria comptat, a més , amb el transport d'almenys, una gran cadena de supermercats amb presència nacional, tot i que, segons els confidents, no comptaria amb el suport de la direcció de la companyia i ho hauria fet un grup de treballadors a l'esquena.

Segons aquestes mateixes fonts citades per El Mundo, els organitzadors han evitat la concentració de les urnes en un sol lloc, per evitar que amb un únic cop de confiscació policial es pogués desarticular la convocatòria, ia hores d'ara ja haurien aconseguit ja el seu distribució, mancant seu trasllat als centres de votació.