Quantcast

L'exposició 'This is pop art', la segona més visitada del CAEE amb més de 7.200 persones

L’exposició 'This is pop art' és la segona més visitada des de la inauguració del Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) l’any 2005, segons informa aquest dimarts el comú escaldenc en un comunicat. Més de 7.200 persones han gaudit d’aquesta mostra formada per 41 obres de diversos artistes que s’emmarquen en aquest moviment artístic que va sacsejar els Estats Units a mitjan del segle XX, concretament Keith Haring, Robert Indiana, Roy Lichtenstein i Robert Rauschenberg, a més de diverses obres d’Andy Warhol.

La mostra, procedent d’un col·leccionista privat, comissariada per la doctora en història de l’art Lola Duran i gestionada per l’empresa Evolución Arte, l’han visitat 7.231 visitants, des de la seva presentació el 22 de juny i fins el 23 de setembre del 2017, passant a ser la segona exposició més visitada del CAEE, només superada per la mostra d’Star Wars. El mes amb més afluència de visitants ha estat l’agost amb 3.005 visites, el juliol amb 2.319, el setembre amb 1.462 i, en darrer terme, el mes de juny amb 445 visites.

Al llarg d’aquests tres mesos un públic molt divers ha descobert les serigrafies i les litografies pop i les obres exposades també han permès presentar un relat complert del pop art. Un altre dels factors claus per a l’èxit d’aquesta exposició han estat les activitats programades entorn de la mostra com les visites guiades, les visites nocturnes o les xerrades.

Des del Centre d’art s’estan ultimant els detalls per a la propera exposició dels alumnes del Taller tèxtil i de vidre, que coincidirà amb les IX Jornades d’Arts del vidre que se celebraran a la parròquia els dies 7 i 8 d’octubre.