Quantcast

Belén Esteban posa els punts sobre les is a Alessandro Lequio

Després dels missatges publicats de la convesación d'Andrea Gener, filla de Belén Esteban i Campanario, els atacs rebuts a Belén Esteban i la seva filla no s'han fet esperar.

La princesa del poble va decidir entrar per telèfon al programa d'AR en el qual va aclarir les acusacions de Alexandro Lequio. El col·laborador atacava el nòvio de Belén Esteban, de ser un mantingut i de passar-se les hores parlant de la seva filla. "El meu xicot segueix treballant en el seu treball i ell no és un mantingut. De mi pots dir el que te de la gana, igual que la teva dona, a la qual respecto moltíssim. No sóc titella de ningú". Responia Belén Esteban. La comentalista de Salvame li demanava de manera contundent que no parlés més d'ell.

. @ BelenEstebanM crida a @elprogramadear per donar un encàrrec a @ LequioA : A Miguel no li noms & # 128.561; & # 128.561; & # 128.561; https://t.co/HU6f5TTQkX pic.twitter.com / pPA7WQZZZc

& mdash; Telecinco (@telecincoes) ??26 setembre 2017

a més a la conversa telefònica Belén Esteban afegia que el pare d'Andrea, Jesulín, en cap moment s'ha preocupat pel col·legi de la seva filla, ni el seu universitat.

Demanava per favor, que es deixés de parlar de la seva filla. Belén Esteban assegurava que després de tenir una conversa amb la seva filla, en què Andrea, es mostrava molt ofesa perquè la seva mare decidís fer pública la seva cara als 18 anys, sense comptar amb la seva opinió, Belén Esteban ha decidit no tornar a fer pública cap informació sobre ella, per no tornar a molestar Andrea.

Ana Rosa Cinquena durant la conversa telefònica, ha defensat la princesa del poble, donant-li la raó en què Jesulín en cap moment s'ha preocupat per la seva filla . Això no es queda només aquí sinó que La presentadora del programa ha convidat a Belén Esteban a acudir en persona al programa per poder defensar-se i dir el que pensa.