Quantcast

Jorge Javier Vázquez emprèn una guerra contra 'Salvame' pel repartiment de la publicitat

Sembla que no corren bons temps en la redacció de Sálvame, el programa estrella de Mediaset.

Pel que sembla, el presentador titular, Jorge Javier Vázquez, està molt enfadat amb la direcció del programa, per la manera en què es reparteix la publicitat.

Tant és així, que el cap de setmana Jorge Javier es va negar a presentar 'Sálvame Deluxe' a última hora, de manera que María Patiño va haver de preparar-se a corre-cuita per posar-se al capdavant de l'espai.

Segons Look, les diferències entre Jorge Javier i la productora La Fàbrica de la Tele, rauen en el nou repartiment de la publicitat que s'ha fet amb els presentadors. Els directors del programa han començat a conduir el programa al costat de Jordi, Carlota Corredera, Paz Padilla i Kiko Hernández, de tal manera que els suculents ingressos per publicitat que cobren els presentadors cal repartir-los.

Segons aquest mitjà , el català se sent completament traït i la seva decisió ha estat fugir i no respondre ni tan sols al telèfon fins que no tinc la seguretat que el conflicte amb les mencions publicitàries s'ha resolt.