Quantcast

L'increïble gest de Cristiano amb un nen mort a Mèxic

& # 8203; Santiago Flors Mora, un nen de vuit anys, va ser una de les víctimes mortals de l'ensorrament del Col·legi Enrique Rébsamen després del sisme a Mèxic. El seu pare li va escriure un carta a l'astre portuguès.

Amb molt de dolor, la carta en representació de la família Flores Mora li va mostrar a Ronaldo l'admiració que el petit Santiago sentia per ell. Les xarxes socials van fer l'eco suficient com perquè la mateixa arribés al jugador.

Després, es va confirmar que hi va haver contacte amb Jorge Mendes i en qüestió d'hores el jugador va penjar un missatge de suport al seu compte de Twitter : "Per a mi fan número 1, Santiago, amb molt d'afecte", es llegeix en el jersei del lusità, que, fins i tot, enviarà a la família.

En aquest moment de dolor, enviament a la família de Santiago ia totes les famílies que han perdut els seus éssers estimats un enorme abraçada. pic.twitter.com/odD28aFPfv

& mdash; Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 24 setembre 2017

immediatament, la família del petit Santiago va respondre. Amb aquest gest, Cristiano Ronaldo va poder complir encara que sigui tardanament el somni d'un petit que l'admirava com el que més.