Quantcast

Arnold Schwarzenegger: "Algunes de les meves pel·lícules eren per tirar pel vàter"

Schwarzenegger ha format part de la infància de molts espanyols. Alguns de nosaltres hem crescut veient a musculós actor i les seves pel·lícules d'acció extrema. Des de 'Conan' a 'Terminator' els nostres ulls han contemplat la xocolatina d'aquest astre de Hollywood que va començar en el món del culturisme.

Encara que prepara una nova entrega de 'Terminator', ja van sis, l'exgovernador de Califòrnia parla d'energies renovables, medi ambient i, a la primera de canvi, s'enfronta al seu antagonista en la vida real: Donald Trump.

Recentment, l'actor ha visitat el Festival de Cinema de Sant Sebastià per presentar el documental marí, "Les meravelles de la mar" en què ha col·laborat amb Jean Michel Cousteau, fill del mític biòleg francès. Durant la seva promoció, Arnold va voler recordar als assistents les mesures a favor del medi ambient que va adoptar durant el seu mandat al capdavant de l'estat de Califòrnia. " Ens deien que seria un suïcidi per a l'economia i els llocs de treball. Deu anys més tard, el creixement del PIB en l'estat ha superat la resta dels EUA ", es va vanagloriar l'actor, que en una arrencada de sinceritat va arribar a assegurar que algunes de les seves pel·lícules haurien d'haver estat "tirades pel vàter".

Arnold Schwarzenegger, ha tornat a cinema després d'haver provat sort en la política, i assegura que s'ha trobat amb un Hollywood molt diferent al que va deixar: "La tecnologia ha canviat tot. Ara tenim moltes maneres d'exhibir les pel·lícules. I totes aquestes companyies d'internet que roden pel·lícules, com Netflix. Ara tens deu vegades més sortides. Jo sóc part de les pel·lícules que he fet i això em dóna dret a obtenir diners ", va confessar.