Quantcast

Yangyang, confessa el seu secret més íntim dins de la casa de 'GH Revolution'

Els participants cada vegada s'endinsen més en converses que treuen a la llum el seu costat més personal.

Aquesta vegada, ha estat Joan, el dissenyador i Yangyang, asseguts en un llit, parlant còmodament. S'han sincerat l'un amb l'altre. Joan li ha confessat a l'asiàtica de Lanzarote que li agraden els nois, cosa que mai s'havia guardat. Yangyang a aquesta confessió, ha respost amb una bomba. Yangyang li explicava a juan que a ella, de vegades, també li agraden les noies.

Així confessava Yangyang seus gustos, tot i que l'asiàtica explicava que sempre havia mantingut relacions amb homes i mai amb noies, però això no treia que no sentís en ocasions atracció per noies.

Joan li ha confessat a Yangyang que li agraden els nois, i ella a ell que també li agraden les noies. Visca la diversitat! & # 10084; & # 65039; & # 129.505; & # 128.154; & # 128.153; & # 128.156; # UH1GH pic.twitter.com/ DWMMMYY7L9

& mdash; Gran Germà (@ghoficial) 25 setembre 2017