Quantcast

Comença el judici contra el 'violador de l'cúter'. Se li atribueixen més d'una desena d'agressions

Avui dimarts comença el judici contra el 'violador de l'cúter' al qual se li atribueixen més d'una desena d'agressions sexuals a Barcelona.

Diego Nicolás Rodríguez de 28 anys i d'origen uruguaià, més conegut com el 'violador de l'cúter, pel tipus d'arma que feia servir per amenaçar les seves víctimes, portava una vida completament normal, fins i tot tenia data programada per a casar-se amb la seva parella abans de ser detingut el 2015. Residia al barri de Gràcia (Barcelona ) juntament amb la seva futura esposa, que desconeixia la doble vida de Rodríguez.

Va ??dur a terme de la seva primera agressió sexual a l'any 2013 i fins a 2014 va cometre, almenys, unes altres 5 violacions. El seu modus operandi mai canviava: amenaçava les seves víctimes amb el cúter i les forçava a practicar-li sexe oral. Totes tenien un perfil similar però les escollia a l'atzar, tal com asseguren des Antena 3 .

Després d'unes imatges difoses per televisió, Rodríguez va cessar la seva activitat criminal durant 13 mesos. Finalment, a l'octubre de 2015 va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, que li atribueixen fins a una desena de violacions, 2 d'elles a menors. Contràriament, se'l jutjarà solament per quatre d'elles, en les quals es va poder identificar el seu ADN.

Aquest dimarts declara davant l'Audiència provincial de Barcelona. La fiscalia demana 49 anys de presó.