Quantcast

Els cinc entrenadors amb més Champions League de la història

Bob Paisley : Exjugador i entrenador del Liverpool en la dècada dels 70, va ser campió d'Europa amb els reds com a tècnic en tres ocasions. Al costat de Carlo Ancelotti, és el míster amb més Champions de la història. Ho va aconseguir en 1977, 1978 i 1981 en els seus deu anys al comandament del club d'Anfield.

Carlo Ancelotti : El tècnic transalpí, exjugador a la Lliga italiana i entrenador actualment del Bayern de Munic, és el que més Champions ha guanyat com a tècnic i un dels que més com a jugador. Com a futbolista ho va aconseguir el 1988 i 1990 amb el Milan, i com a tècnic del club milanista en 2003 i 2007, i amb el Reial Madrid en 2014.

Josep Guardiola : L'actual entrenador del Manchester City va ser campió de la Champions únicament amb el Barcelona. Com a jugador ho va aconseguir a les ordres de Johan Cruyff el 1992 i com a entrenador en 2009 i 2011.

Zinedine Zidane: Exjugador i actual entrenador del Reial Madrid, Zizou ha estat campió d'Europa tant com a jugador com d'entrenador. Sent futbolista, es va alçar amb l'orelluda a 2002 i com a tècnic en dues ocasions, el 2016 i en l'actual any.

Jupp Heynckes : Com a jugador no va arribar a ser campió de la Champions, però com a tècnic ho va aconseguir en el 1998 amb el Reial Madrid i el 2013 amb el Bayern de Munic. < / p>