Quantcast

El Rei defensa el diàleg i l'intercanvi d'idees per a resoldre problemes

Sense esmentar a Catalunya, El príncep Felip ha inaugurat la XXIX Cimera Internacional de Centres de Pensament Empresarials, organitzada pel Cercle d'Empresaris, amb una clara aposta pel diàleg perquè, ha insistit, és la via per aconseguir solucions.

En un discurs en anglès, i davant un centenar d'empreses, el monarca ha destacat el paper jugat pel món empresarial durant la democràcia i la seva aportació al debat. En aquest sentit ha aprofitat per assenyalar que "l'intercanvi d'idees contribueix a enriquir les solucions per a resoldre problemes. La resposta que donem es tradueix en la salut del nostre estat de benestar i en l'estabilitat de la nostra democràcia".

Paraules del Rei a la "XXIX International Summit of Business & Economic think Tanks 2017 " https://t.co/hJCKUj4M72 pic .twitter.com / UzGHXx4D2K

& mdash; Casa de SM el Rei (@CasaReal) 26 setembre 2017

A l'acte, Felip VI ha estat acompanyat pel ministre d'Economia, Luis de Guindos ,; el president del Cercle d'Empresaris, Javier VEGA DE Seoane o el de Telefónica, José María Álvarez-Pallete.