Quantcast

Es registra més d'una vintena de nous aprenents de català

La temporada 2017-2018 del Voluntariat per la llengua s'encetarà amb l'enganxada de pòsters amb l'eslògan 'Tot va començar amb un cafè…' i la imatge ja coneguda de l'edició anterior. La temporada passada, amb aquesta nova imatge ja es va aconseguir una quantitat important de noves inscripcions, i enguany es reprèn amb l'objectiu d'igualar o superar l'èxit.

De moment, el Servei de Política Lingüística ha registrat més d'una vintena de nous aprenents de català i preveu que n'hi hagi molts més durant els mesos de tardor i hivern, de manera que caldran inscripcions de voluntaris per trobar parella lingüística a totes aquestes persones. A més dels cartells, es repartiran fullets de promoció als llocs més freqüentats centres culturals i esportius, biblioteques, dependències administratives… i Andorra Telecom, empresa patrocinadora del projecte, també contribuirà a la difusió de la nova onada a través dels seus comptes de Twitter i Facebook per fer arribar la informació a tots els seus clients.

La campanya 'Tot va començar amb un cafè…' destaca el vessant socialitzador d'aquest projecte amb exemples de possibles casos de voluntaris i aprenents que, més enllà de les converses en català, han trobat un enriquiment personal amb l'ajuda de la parella lingüística.