Quantcast

Un jove mor per peritonitis a Barcelona després d'acudir fins a 4 vegades al metge

El jove de 20 anys d'edat i veí de Sant Salvador de Guardiola ha mort després d'estar una setmana ingressat en estat crític per una peritonitis avançada, que els metges no van saber detectar.

Segons ha informat el Regió 7, el jove havia acudit amb dolors abdominals dues vegades al CAP de Sant Salvador; i dues vegades més l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Ara, després de la defunció, la família va a denunciar a l'hospital per "negligència".

D'altra banda i segons el diari català, la fundació Althai, que pertany a l'hospital, assegura que està investigant tot el que ha passat i recopilar totes les proves realitzades i l'evolució que va registrar el pacient. Segons fonts hospitalàries, la direcció ha traslladat el seu condol a la família en un comunicat, i han posat a disposició tota la documentació del cas.