Quantcast

Grup Pitillos llança la seva nova campanya tardor / hivern 2017 – 2018

L'estiu ja ha acabat i és hora d'abandonar les sandàlies i els pantalons curts i donar-li la benvinguda a botes i abrics per al fred i les pluges. En totes les botigues de roba i calçat ja s'ha llançat la nova col·lecció de moda tardor-hivern i Grup Pitillos no ha estat menys.

la marca de sabates espanyola ha creat una campanya publicitària de la nova col·lecció de calçat perquè aquesta tardor i hivern tot home i dona pugui lluir 1 sabata de qualitat i elegant a baix preu per a qualsevol tipus d'ocasió . Així doncs, en la campanya s'ha recorregut a cares famoses com el pilot de F1, Roberto Merhi i la model i vocalista del grup Anteros, Laura Hayden.

Els protagonistes de la nova col·lecció de sabates Pitillos han actuat sobre escenaris imaginaris, il·lustracions de diferents paisatges amb les que mostrar-nos que les sabates de Grup Pitillos són perfectes per a cada ocasió. Roberto Merhi i Laura Hayden poden aparèixer tant a la neu, en un dia ple de pluges i vent, ballant en un pub, muntant amb bicicleta com vestits de forma elegant en un dia assolellat i tranquil.

el recurs utilitzat d'un fons de dibuix en el qual apareix qualsevol d'aquests protagonistes portant el calçat de la nova temporada, pretén fer destacar l'estil de vestimenta i la sabata utilitzat deixant en segon pla el moment i el dia en què puguin ser portats . Així doncs, les sabates de la nova col·lecció tardor-hivern tornen a ser reflex de qualitat, modernitat, estil i confort.

Tant per a home com per a dona els colors utilitzats per a aquesta nova col·lecció són més foscos i sobris per tractar-se d'una època de l'any més freda. Negres, marrons, granat i alguns blaus foscos i taronges són els colors més utilitzats. No obstant això, els dissenys i models no estan tan limitats com els colors , i es pot trobar una àmplia gamma d'estils.

El calçat femení es compon tant de botins, com de sabates amb cordons sense perdre l'elegància i ballarines amb una mica d'alça, perfectes per a una vestimenta més formal amb la qual acudir a la feina oa una cita de negocis. Gairebé totes les sabates són de cuir o pell amb zones recobertes de xarol o altres teles una mica més brillants per donar un toc d'elegància i modernitat al calçat . D'altra banda, la sola de tots els models està feta de cautxú per poder sentir més comoditat i menys rigidesa. Així en total, es confirmen els patrons de confort amb elegància i qualitat.

< p style = "color: rgb (34, 34, 34); font-family: arial, sans-serif; font-size: 12.8px;"> quant a home, els models solen ser menys cridaners , ja que només són sabates que, amb o sense cordons, es troben fets de pell, cuir o davant per als dies menys plujosos, sense trobar-se zones de xarol o més brillants que destaquin. No per això deixen de ser menys elegants que els de dona. També es poden trobar models tipus sabatilla per a ocasions més informals i còmodes però que no perden estil i glamour. Per exemple per a acudir a un sopar o dinar amb amics.