Quantcast

El número 2 d'Page va ocultar un fons d'inversió de 60.000 euros en els seus comptes

El número 2 d'Emiliano García Page i secretari general de Podem a Castella la Manxa, José García Molina, ha passat de retre comptes per valor de 39.879,46 euros en 2015, a fregar els 146.000 euros a l'agost de 2016. El que suposa multiplicar per 3,7 els seus estalvis previs a entrar en política.

Segons publica ABC, després d'haver confrontat les xifres amb García Molina es constata que aquest increment respon a l'aparició d'un fons d'inversió valorat en 60.000 euros, en la declaració de 2017. I, segons les seves declaracions al diari, aquest producte financer "és de fa anys, d'abans de la meva entrada en política". Preguntat per què no apareixia llavors en la declaració de 2015 ,, ni en les de 2016, sosté que "segur que ho vaig declarar". D'aquí, que afegeixi el diari, que o es va tractar d'un oblit o no els va declarar de forma conscient.

En aquest marc, el vicepresident segon castellanomanxec compareix aquest dimecres per explicar la seva situació matrimonial.

Més enllà de la polèmica pel "fons ocult", García Molina està a l'ull de l'huracà per la seva recent visita a Barcelona i la seva reunió amb el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras. El PP de Ciudad Real ha demanat la compareixença urgent de Page perquè expliqui l'actuació del seu número 2.