Quantcast

Pirineus, 26 de setembre 2017: AJUDES PER ALS REFUGIS DE LES ESTACIONS D'ESQUÍ NÒRDIC

La Seu d'Urgell ha acollit aquest dimarts la constitució del Grup de Treball de les estacions d'esquí nòrdic. Es tracta d'un ens que es deriva de la Taula Estratègica de les Estacions d'Esquí i de Muntanya de Catalunya, i que agrupa a tots els sectors implicats en l'àmbit del nòrdic. De moment s'elaborarà un document per detectar les necessitats de les estacions en matèria d'equipaments i, posteriorment, es convocarà una línia d'ajudes per tal de fer millores als refugis de les set estacions d'esquí nòrdic de l'Alt Pirineu.

A banda, també s'ha acordat la consolidació de les ajudes per al manteniment dels accessos a les estacions d'esquí, per un import de 160.000 euros a repartir entre les set estacions. També s'ha acordat demanar que en el pla global de promoció de la neu de l'Agència Catalana de Turisme s'incorpori l'especificitat de les estacions de nòrdic.

Parlen al vídeo: ALBERT ALINS, DIR. GRAL. POLÍTIQUES MUNTANYA – ALBERT BATALLA, PRES. MANCOMUNITAT NÒRDIC