Quantcast

Els Pallars, 26 de setembre 2017: DEU ANYS DE PROJECTE BOSCOS

Aquest cap de setmana l’entitat sense ànim de lucre, Projecte Boscos de Muntanya, compleix el seu desè aniversari. Per celebrar-ho ha organitzat sortides on es mostra part de les accions que s’han dut a terme al territori en l’últim any.

Actualment, Projecte Boscos genera el 20% del de voluntariat de Catalunya referent al medi ambient. Tot i això, Andreu González, membre de l’equip Projecte Boscos de Muntanya, assegura que és necessari potenciar una xarxa d’entitats mediambientals tal com es fa amb l’àmbit social.

L’entitat, referent en projectes de voluntariat mediambiental, compta amb la participació més de 400 socis, amb un creixement de 100 socis anuals. L’Andreu assegura que és una sort compta amb aquest suport, ja que suposa el 40% del finançament de l’entitat i la possibilitat de poder realitzat accions de voluntariat potents.

La temporada de voluntariat d’enguany va finalitzar el passat divendres amb els projectes duts a terme durant l’estiu a la zona Massís de l’Orri i a Ginestarre.

Parlen al vídeo: ANDREU GONZÁLEZ, PROJECTE BOSCOS DE MUNTANYA