Quantcast

La Cerdanya, 26 de setembre 2017: EL CG PUIGCERDÀ PERD DAVANT DEL JACA EN UN PARTIT AJUSTAT

El Club Gel Puigcerdà ha debutat aquest dissabte a casa contra en Jaca en un partit molt ajustat que s’ha decidit a la pròrroga, quan els aragonesos han anotat el quart gol, situant el marcador en 3 a 4. Bon paper dels ceretans, doncs, que tot i no poder emporta-se els tres punts merescuts han demostrat un bon ritme de joc, sobretot a l’inici de l’enfrontament.

Quan el marcador estava a 2-0 a favor del Puigcerdà, al minut 3:03 de la segona part es va complicar la bona feina i una baralla va enviar al vestidor a Oriol Boronat, Roger Ramonet i Jorge Piñar per el CG Puigcerdà i a tres jugadors del Jaca. Els ceretans van perdre Oriol Boronat, una de les peces clau de l’equip. Va ser llavors quan els aragonesos van créixer fins a fer-se amb la victòria.

L’1-0 va ser obra d´Oriol Boronat, el 2-0 de Pablo Muñoz i el jugador del Jaca Javier Chain va anotar el primer gol pel seu equip, acabant la segona part amb un parcial de 2-1. A la tercera part el cerdà Pablo Muñoz va sumar el tercer gol pel Puigcerdà però poc després els aragonesos van anotar dos gols. Ja a la pròrroga, Pablo Pantoja, del Jaca, decantava el marcador cap al seu equip, acabant l’enfrontament en 3 a 4.