Quantcast

La Cerdanya, 26 de setembre 2017: ADEQUARAN LA ZONA D'APARCAMENT DE L'ESTANY

L’ajuntament de Puigcerdà adequarà aquesta tardor la zona d’aparcament que hi ha a tocar del camí de la Sèquia i del Parc Schierbeck, un espai on ja hi estacionen vehicles però de manera desordenada. Ara el consistori vol pavimentar la zona, una de les poques de la vila que encara no ho estan, pintar les places d’aparcament i col·locar-hi nova senyalització vertical amb l’objectiu de guanyar una nova bossa d’estacionament en un dels punts més turístics del municipi.

L’actuació s’emmarca dins els Plans de Foment Territorial del Turisme, la convocatòria de la qual l’ajuntament va concorre l’any passat. En aquesta convocatòria es preveu la creació d’altres bosses d’aparcament dissuasiu al voltant de llocs concorreguts com ara el Parc Schierbeck, el centre històric i comercial i l’estació de tren i futura estació d’autobusos. L’equip de govern ha recordat que un dels seus propòsits és precisament aconseguir que Puigcerdà tingui més capacitat d’aparcament.

Al nou aparcament hi podran aparcar més d’una vintena de vehicles.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ