Quantcast

El bitllet de 20 euros d' 'El hormiguero' puja el seu valor a 9.000 euros

El simpàtic concurs de Atresmedia conduït per Pablo Motos ha anunciat que la recerca del bitllet de 20 euros durarà una setmana més i, a més, dels 9.000 euros ha augmentat el seu valor fins als 12.000. D'altra banda, serà el proper dilluns, 2 d'octubre, la data límit perquè aquell que ho trobi pugui portar-se el cobejat premi.

Aprofitant la visita al programa de les actrius Macarena García i Anna Castillo, Motos va decidir tornar a pujar la quantia del premi, així que qui trobi el bitllet amb el número de sèrie EA208127879 s'embutxacarà la gens menyspreable xifra de 12.000 euros.

el passat 13 de setembre, Motos va revelar que dos dels seus col·laboradors, Yunke i Sandro, havia deixat en un bar de la Vilavella (Castelló) el bitllet. El premi, que avui ascendeix a més de 2.000.000 de les antigues pessetes, serà per a qui ho trobi; des del bar, el propietari de l'establiment va confirmar que el bitllet ja havia canviat de mans i no estava la seva propietat.

Si ets l'afortunat que doni amb el bitllet hauràs enviar una foto i un vídeo per WhatsApp al número de telèfon 674.012.847.

Molta Suerte¡