Quantcast

No tens plans aquesta setmana? Apunta aquests cinc concerts

Duo Orquestra Regalizes: 28 de setembre a Joy Eslava, Madrid

A la cobla li queda vida i els Regalizes ho demostren. aarönsaez i Fran Ropero s'encarreguen de confirmar-ho. Amb aires nous i temàtiques variades, les cançons de Duo Orquestra Regalizes porten el millor d'aquí i d'allà per trobar un producte nou que, com menys sorprèn.

Diem d'aquí i d'allà perquè el seu origen és ben diferent. Hem de destacar que aarönsaez és part fonamental de Varry Brava, grup indispensable en tot festival alternatiu. Teclista en ambdues formacions i amb més presència vocal en el Duo, el dinamisme i l'adaptabilitat d'Aaron representa la peculiaritat del grup.

Digne de veure.

Entrades disponibles a Wegow des de 12 euros.

Penny Necklace: 28 de setembre a Sala El Sol, Madrid

Concepte d'obligada revista. La llum , el nou treball de Penny Necklace, demostra que no han mort els discos conceptuals i que, en canvi, poden estar més vius que mai.

Odette ha tornat a trencar tots els esquemes presentant el nou material amb tres EPs de 12 minuts cadascun que representen tres grups de color: Càlids , Freds i Neutres . Aquesta frikada sinestèsica intenta associar la música i els sentiments provocant una sensació única i bonrotllista.

Entre la banda i l'electrònic, el directe de Penny es presenta molt atractiu. Com portarà aquest concepte tan abstracte a l'escenari? Hauràs de passar per la Sala El Sol aquest dijous si vols comprovar-

Entrades disponibles a Wegow des de 10 euros.

Rosalia & Raúl Refree: 29 de setembre a Centre d'Art Andalús Contemporani, Sevilla

La cobla no està morta i el flamenc tampoc. Estem davant d'una nova fornada d'artistes i cantaores, com El Nen d'Elx, que agafen el millor del flamenc per barrejar entre els ritmes més actuals i presentar un producte digne de consumir en ple segle XXI.

La catalana Rosalía és molt més que Abans de morir-me i no deixa de demostrar-ho a través del seu directe a tot Espanya. Deixeu-vos de prejudicis i donin-li una oportunitat a aquests ritmes que, alhora que actuals, sonen tradicionals.

Entrades disponibles a Wegow des de 15 euros.

Venturi i Alien Dude: 29 de setembre a Sala Meravelles, Madrid

Projecte Waikiki torna a omplir Madrid de guitarres i rock. La plataforma reuneix aquest cop a Alien Dude amb Venturi, jove grup madrileny que -després de guanyar el concurs Carrefest- va enamorar al panorama guiri al FIB.

No ho diem nosaltres, ens ho van dir ells hores després del bol . Va quedar registrat en CARA B -Què! Ràdio-. El seu so internacional i les seves lletres castellanes reglen un còctel explosiu i desitjable per a la tarda de divendres.

¿Iran les noies a veure'ls?

Entrades disponibles a taquilla per 6 euros.

< p> Guadalupe Plata: 30 de setembre a Auditori Municipal, agost

"Una vella i un vell van per Albacete, van per Albacete" , diu la cançó, i tu hauries d'anar amb ells per veure a un dels grups més interessants de l'escena nacional.

El seu últim disc, publicat a l'abril, els ha consolidat després de fer-se amb diversos guardons dels Premis MIN el 2013. El seu rock blusero és poc habitual i el seu directe, altament recomanable.

Entrades disponibles a Ticketea des de 10 euros.