Quantcast

(VÍDEO) Avui recordem a … Thomas Gravesen

Patentar un regat gairebé de forma involuntària és una mica del que pocs jugadors poden presumir. Però Thomas pot. La 'gravesinha', tan estrafolària com el seu creador, Gravesen, es presenta com un dels intents més bruscos que es recorden. En la jugada, el danès clavava seu genoll a terra … Però, els genolls de Gravesen eren tan o més dures que ell, capaç d'aguantar bronques, cops i

L'excentrecampista del Reial Madrid és molt recordat per la seva intensitat en el joc, en el qual destacaven algunes entrades passades de tornada i el seu fort caràcter. Després d'haver de penjar les botes abans d'hora per no trobar equip, el danès va saber gestionar els seus guanys com a futbolista per augmentar la seva fortuna de la qual gaudeix a hores d'ara.