Quantcast

La policia deté tres persones més en el marc de l'operació 'Paradís'

Segons ha informat en un comunicat aquest dilluns, la policia va detenir el dia 21 a Andorra la Vella i a Encamp tres homes residents de 27 i 19 anys (dos d'ells) com a continuació de la operació 'Paradís', que al mes de maig passat va comportar un decomís important de marihuana. Es tracta d'una investigació que es troba en procés judicial, relativa al tràfic de substàncies estupefaents. El cos de policia ha procedit a la detenció de setze persones durant aquesta darrera setmana (del 18 al 24 de setembre). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (3), contra la seguretat del trànsit (5) i altres delictes (8).

La matinada d'aquest diumenge passat un home no resident de 27 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física, la vida, la llibertat i la seguretat interior durant una picabaralla, a la via pública, amb una cosina seva. L'home la va amenaçar amb un ganivet de cuina d'uns 20 centímetres de fulla i li va causar una petita ferida a la mà esquerra.

La policia també va detenir el dia 23 un jove resident de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física en l'àmbit domèstic en causar lesions al seu germà menor, en una baralla per desavinences entre els dos. A més, va detenir el dia 24 dos homes residents de 39 i 25 anys com a presumptes autors del mateix delicte, després de causar-se lesions per desavinences entre els dos, així com un jove resident de 19 anys per desavinences amb la seva parella (menor d'edat), que va patir una lesió a la galta dreta.

Per una altra banda, dos homes i una dona han estat detinguts durant la setmana com a presumptes autors d'un delicte contra l'administració de justícia i la funció pública, que ha comportat la suspensió del permís de conduir. Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, el cos d'ordre ha detingut tres homes i dues dones en controls rutinaris per sobrepassar la taxa permesa d'alcohol en sang.