Quantcast

Un obrer mor a Madrid al caure-li a sobre una planxa de 5.500 quilos

Un obrer de 55 anys ha mort aquest matí després de caure-li a sobre una planxa de formigó de 5.500 quilos. La tragèdia ha tingut lloc a la localitat de Villanueva de la Cañada (Madrid) sobre les 11:00 hores del matí en unes obres a l'altura del número 18 de l'Avinguda de Madrid.

El treballador es trobava al costat de les planxes de formigó, quan una d'elles, per motius que encara es desconeixen, es va desestabilitzar i va caure sobre l'operari. Immediatament després, els seus companys, ajudats per una grua, consiguieren aixecar la planxa però quan els efectius del Summa van arribar al lloc dels fets, només van poder certificar la seva mort.

Tres companys de l'obrer mort, com informen des

# SUMMA112 #BomberosCM @guardiacivil Policia i ambulància SES # VillanuevaCañada pic.twitter.com/Gjy4wAFFBw

& mdash; 112 Comunitat Valenciana (@ 112cmadrid) 25 setembre 2017

"class =" nueva_ventana "> El Mundo , van haver de ser atesos per una crisi d'ansietat, però van poder ser donats d'elata sense necessitat de ser traslladats a un hospital.

Fins al lloc es van traslladar també un equip de bombers de la Comunitat de Madrid, que s'han encarregat de revisar les planxes, així com agents de la policia municipal de Villanueva de la Cañada i sanitaris de aquesta localitat en ambulància.

s'ha obert una investigació per aclarir els fets.

Mor un treballador al caure-li a sobre una planxa de formigó. # SUMMA112 #Bomb erosCM @guardiacivil Policia i ambulància SES # VillanuevaCañada pic.twitter.com/Gjy4wAFFBw

& mdash; 112 Comunitat Valenciana (@ 112cmadrid) 25 setembre 2017