Quantcast

Detenen una parella de caníbals que va poder haver-se menjat fins a 30 persones

La forces de seguretat russa han arrestat, a la regió de Krasnixar, a una suposada parella de caníbals que va poder haver-se menjat entre set i 30 persones.

Fa uns dies, la Policia russa arrestava a un home de 35 anys en relació amb la troballa d'un cub i un paquet que contenien fragments del cos d'una dona, en una escuea d'aviació de l'esmentada regió russa, situada al sud del país.

la detenció del sospitós ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Un obrer va trobar un telèfon mòbil amb imatges de diversos trossos d'un cos humà i gràcies a aquest, es va procedir a la detenció, primerament del sospitós, i, més tard, a la del seu dona, tal com informen des ABC.

la parella operava a la regió des de 1999 i, segons diferents fonts, va poder haver comès múltiples assassinats. A més d'alimentar amb carn humana, els presumptes caníbals preparaven conserves amb les restes de les seves víctimes.