Quantcast

MoraBanc modernitza els seus caixers amb noves funcionalitats, com l'ingrés de xavalla

MoraBanc està duent a terme la modernització dels seus caixers amb noves funcionalitats. En aquest marc, l’entitat ha instal·lat nous caixers automàtics a les oficines Meritxell 96 i al Pas de la Casa. Els nous terminals són ingressadors i dispensadors de canvi, i milloren les funcionalitats que ja oferien, afegint-ne de noves, especialment dirigides als comerços i negocis. A partir d’ara els caixers d’aquestes dues oficines dispensen canvi, permeten ingressar xavalla i, a més, tenen una major capacitat per introduir fins a 200 bitllets per cada operació. La màquina separa les monedes i els bitllets per tipus encara que estiguin barrejats, i fa el càlcul de la quantitat de diners que es poden ingressar al compte corrent o a qualsevol altre compte de MoraBanc, indicant el número d’IBAN, segons informen des de l'entitat.

Aquest nou servei permet als clients del banc fer ingressos 24 hores al dia, set dies a la setmana, sense entrar a l’oficina d’una manera «ràpida, segura i fàcil». Des de MoraBanc incideixen en què treballen «per millorar i ampliar els seus canals per afavorir que els clients puguin fer gestions quan millor els hi vagi i sense haver de passar per l’oficina». En aquesta línia, els nous caixers s’afegeixen a la banca en línia i l’aplicació per a dispositius mòbils que es va estrenar a finals de l’any passat que ha tingut una bona acollida.