Quantcast

Versace reuneix a les top dels 90 pel 20è aniversari de la mort de Gianni Versace

Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford i Helena Christensen, van ser reunides de nou per a la col·lecció de Versace, amb vestits daurats molt elegants i glamurosos, demostrant la seva bellesa intacta i perfecta com autèntiques deesses gregues. Van tancar la desfilada de la mà de Donatella Versace a ritme de 'Freedom', que va ser usat per Gianni Versace a la col·lecció de Tardor-Hivern el 1991.

Però no van faltar les noves generacions en la desfilada, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid i Kaia Gerler (filla de Cindy Crawford) . Van mostrar la nova col·lecció de la firma per a la temporada primavera-estiu 2018.

< / p>

Aquesta col·lecció Donatella Versace, feia l'ullet als 90, s'incorporava a la col·lecció armilles i camperes per sobre de la cintura. És una volta els primers dissenys de la firma, cinturons de baules, tatxes, animal print i tot tipus de dibuixos en grocs, daurats, blaus, verds i negres es van poder veure sobre leggins, toreres denim i exquisides peces de sastreria. Bosses amb greques i l'emblemàtica medusa tan característica de la marca.

The # VersaceSS18 collection recreates historic Versace prints for the first time in decades # MFW #VersaceTribute https://t.co/4W0b1l9VGI pic.twitter.com/CWNsBbS5Sn

& mdash; VERSACE (@Versace) 22 setembre 2017

la combinació clàssica de la signatura, el negre i daurat, no va faltar a la passarel·la.

Entre les noves tendències presentades, destaquen: Blazers, en forma de vestit acompanyat de botes per sobre dels genolls, peces de cuir amb detalls daurats. Vestits amb obertura lateral infinites.

#VersaceTribute – Audacious, sensual, Fearless. @GiGiHadid in a jewel embellished cross look. # VersaceSS18 #MFW https://t.co/3RxPsl4NwR pic.twitter.com/39FCwy9Uff

& mdash; VERSACE (@Versace) 24 setembre 2017