Quantcast

Concurs: Vols passar la nit de Halloween a la Masmorra de Londres?

Per als més agosarats viatgers, dormir dins de l'habitació més esgarrifós de la capital britànica ja és possible gràcies al llançament d'un concurs que sortejarà una estada d'una nit en la més terrorífica atracció de Londres, The London Dungeon ( "Masmorra de Londres ").

El valent guanyador i tres acompanyants, passaran la nit a la Masmorra experimentant l'atracció 'The Death Express' la nit del 31 d'octubre.

Basat en la història del Ferrocarril de la Necròpolis, que traslladava cadàvers fora de la capital, el so del tren Death Express no serà l'únic soroll que mantingui desperts als guanyadors durant aquesta vigília de Tots Sants. L'amfitrió serà un jovial bufó de la Masmorra, que anirà proposant jocs i foscos trucs al llarg de la nit.

El concurs, promogut per TripAdvisor està obert a participants de sis països: Regne Unit, Estats Units, Alemanya, Espanya, França i Canadà. A més del viatge a Londres i l'allotjament a les Masmorres, el guanyador i els seus acompanyants també gaudiran de tres nits en un hotel de primera categoria a la capital britànica.

El guanyador, que serà seleccionat el 11 d'octubre, haurà de ser major d'edat. Els seus acompanyants hauran de tenir un mínim de 12 anys.

Per a participar cal prémer el següent enllaç: www.tripadvisor.es/blog/london-dungeon-es