Quantcast

L'anuncia les dates de la seva pròxima gira nacional de sales

L'anuncia les dates de la seva pròxima gira d'hivern després de formar part del cartell dels millors festivals nacionals. Seran 14 les cites que conformin aquest Beasts Tour que començarà el proper 5 oct a Burgos.

King of Beasts , últim àlbum de la formació liderada per Luis Alberto Segura, va ser publicat el passat 28 d'abril i confirma al grup balear com un dels grups més destacats del panorama alternatiu nacional.

Aquest àlbum mostra el so més internacional del grup i, al seu costat, han recorregut Europa de la mà de Band of Horses . Després d'actuar a Milà, Hamburg, Brussel·les o Amsterdam, el grup torna a Espanya per presentar el seu treball durant els propers tres mesos.

Burgos (5 d'octubre) , València (21 d'octubre), Almeria (3 de novembre), Baeza (4 de novembre), Còrdova (17 de novembre), Sevilla (18 de novembre), Vitòria (24 de novembre), Donosti (25 de novembre), < b> Saragossa (1 de desembre), Múrcia (2 de desembre), Màlaga (8 de desembre), Elx ( 9 de desembre), Granada (15 de desembre) i Madrid (16 de desembre) són la ciutats per les quals Luis A. Segura desfilarà amb el seu nou àlbum, en una de les gires amb millor directe del panorama actual.

Les entrades ja estan disponibles a Wegow i Ticketea.