Quantcast

Noel Gallagher s High Flying Birds s'anuncia la data de llançament del seu pròxim disc

Noel Gallagher ha anunciat a través del seu web i perfils socials que el proper 24 nov llançarà el seu tercer treball d'estudi al costat del seu actual banda, Noel Gallagher s High Flying Birds.

l'àlbum, que es titularà Who built the moon? , ja pot ser reservat a través del web . A més, la reserva permetrà al comprador accedir a la venda d'entrades per al seu pròxim tour britànic, i pot adquirir fins a quatre tiquets nominals.

El preu del disc oscil·larà entre els 10 i els 56 euros depenent del format escollit, ja que Who built the moon? serà editat en diversos formats digitals i també en vinil.

David Homes , productor del disc, ha afirmat que < i> " la gent es va a sorprendre " . Homes, que ha dedicat gran part de la seva carrera professional a l'àmbit electrònic creu que "a la gent li encanta Noel i està desesperada per que faci un disc realment gran, uptempo i que sigui una bèstia. Molta música de Noel és un mig temps i aquest és divertit ".

D'altra banda, Gallagher ha compartit un tràiler que avança el que serà el disc . Podràs reproduir al principi de la notícia.

Who built the moon? serà el segon disc publicat pels Gallagher en els pròxims mesos, ja que Liam -germà petit de Noel- s'estrenarà en solitari amb As you were , disc que sortirà el pròxim 6 d'octubre .